Co je třeba udělat pro rozvoj finsko - čs. obchodu? - Peltoranta, P.
Rozhovor s obchodným radcom veľvyslanectva Fínskej republiky v ČSFR. Nedostatok vzájomnej informovanosti ako pretrvávajúca prekážka vzájomných vzťahov. Problémom je i hlboká depresia fínskej ekonomiky. Údaje o Fínskych obchodných dňoch 5.-6.5.1992 v Prahe. Najrizikovejšie faktory pôsobenia fínskych firiem v ČSFR.