El comercio por Manzanillo y Mazatlán. Un estudio comparativo. - Maldonado Aguirre, S.
Porovnávacia štúdia obchodu cez prístavy Manzanillo a Mazatlán predovšetkým s ohľadom na vzrast exportu do Ázie a Japonska. Analýza toku tovaru, jeho skladba a oblasti jeho pôvodu. Preprava tovaru z Karibiku do Pacifiku a naspäť.