Handel zagraniczny Polski a teoria handlu miedzynarodowego. - Misala, J.
Spätosť medzi teóriou a praxou medzinárodného obchodu. Výsledky empirických analýz dotýkajúcich sa zahraničného obchodu Poľska. Rozsah a intenzívnosť obratov. Tovarová štruktúra a efektívnosť obratov. Intenzita obchodu vnútri odvetvia. Teória medzinárodného obratu ako praktická náuka.