Nově k informačnímu systému v čs. zahraničním obchodě. - Plchová, Božena
Význam informatiky, poradenstva a propagácie ako predpoklad kvalifikovaného nadviazania kontaktov. Nutnosť budovať kvalitné informačné systémy. Skúsenosti veľvyslanectva ČSFR v Nórsku. Opis súčasnej situácie, problémy, ktoré treba riešiť a niektoré návrhy riešenia.