Některé zásady pri obchodování na teritoriu bývalého SSSR. - Kondratěnko, V.
Prehľad základných zásad v zmenených podmienkach: 1. na nikoho sa nespoliehať, 2. obracať sa priamo na potenciálnych odberateľov alebo partnerov, 3. stavať na osobných kontaktoch, 4. skvalitniť marketing, 5. vytvoriť databázu, 6. prekonať informačné bariéry, 7. poznať predpisy, 8. minimalizovať riziká. Adresy pracovníkov obchodného zastupiteľstva ČSFR.