Obchodní vztahy v procesu transformace ekonomik střední a východní Evropy. - Štouračová, Judita
Informácia o pracovnom zasadaní CCEET - OECD k otázkam obchodných vzťahov a problémov, vznikajúcich v transformačnom procese štátov SVE dňa 22.-24.4.1992 v Paríži. Liberalizácia obchodu, obchodný protekcionizmus a pravidlá GATT. Prekážky obchodu štátov SVE so štátmi OECD. Obchod a investície. Štáty SVE a regionálna ekonomická spolupráca.