Postavení zemí ESVO v zahraničním obchodě ČSFR. - Brabec, J.
Komentár prvého námestníka ministra zahraničného obchodu k dohode o voľnom obchode medzi ČSFR a štátmi EZVO zo dna 20.3.1992. História vzájomných obchodných vzťahov, vrátane konkrétnych číselných údajov. Význam dohody a perspektívy budúcej spolupráce. Perspektíva spojenia EZVO s ES a jej možné dôsledky.