Sumario estadístico. - Ruiz Ramírez, J.
Rozsiahlé tabuľkové spracovanie výsledkov mexického zahraničného obchodu, zahranično-obchodnej bilancie, vývozov a dovozov za roky 1990 a 1991. Veľmi podrobná komoditná a teritoriálna štruktúra vývozov a dovozov.