Viděno z druhé strany. Čs.-americký obchod. - Bautzová, Libuše
Dnešné ťažisko čs. obchodných oddelení sa prenieslo predovšetkým do sféry informatiky pre potreby našich i zahraničných firiem. Ďalšie funkcie obchodných oddelení. Rozhovor s pracovníkmi obchodných oddelení v USA o dôsledkoch prerodu týchto oddelení, o záujme Američanov o čs. trh a o možnostiach vstupu čs. výrobkov na trh USA.