World Trade Center na podporu mezinárodního obchodu. - Brázda, Jiří
Vysvetlenie toho, čo je to World Trade Center, aké sú jeho základné črty a vlastnosti a čo predstavuje WTCA (World Trade Centers Association). Všetky WTC na zemeguli spájajú služby poskytované zákazníkom a špecifikované v Zásadách členstva WTCA. Prijatie ČSFR do WTCA v r. 1991. Obsah činnosti WTC v ČSFR (so sídlom v Brne).