Zahraniční obchod v roce 1991.
Odbor štatistiky obchodu a cien FSÚ prináša štatistické údaje o zahraničnom obchode. Zahraničný obchod z hľadiska meny, sortimentu, skupín štátov a sektorov. Realizácia v importe i v exporte.