Zahraniční obchod ČSFR s vybranými zeměmi v letech 1990-1991 podle položek SITC.
Štatistické údaje Odboru štatistiky obchodu a cien Federálneho štatistického úradu. Dovoz a vývoz do jednotlivých štátov podľa skupín tovarov v Kčs fco.