Zájem o obchodování je - problémem snad nebude ani placení. - Marták, Ľ.
Rozhovor s námestníkom ministra zahraničného obchodu ČSFR o vlaňajších výsledkoch a problémoch čs. zahraničného obchodu s bývalým ZSSR a o výhliadkach obchodu s Ruskom a ďalšími štátmi SNŠ v tomto roku. Protokol o obchodnej výmene s Ruskom na r. 1992 a príčiny jeho oneskoreného podpísania. Perspektívy obchodu, jeho prekážky a možnosti ich odstránenia.