Nový čs. celní sazebník. - Palečka, P.
Nevyhovujúca štruktúra a výška čs. ciel pre potreby ochrany čs. trhu a výroby. Zvýšenie celkovej priemernej colnej incidencie v novom colnom sadzobníku (od 1.1.1992) o 1 perc. V jednotlivých skupinách výrobkov najväčšie zvýšenie u poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov.