Exporter: une question de taille. - Bricout, J.-L
Francúzske vývozné sektory sú rozsiahle a koncentrované, tvoria dva protikladné profily. Protikladné profily sú bežné pre spotrebné tovary a tovarové služby. Vývozné firmy musia mať dostatočný rozsah. Jednoduchý a členitý model vývozného podniku. Vyvážať znamená mať dobrý finančný základ. Analýza vývozného rozhodnutia. Príklad Talianska. Kvalifikovaný personál zaručuje výkon.