Les entreprises exportatrices: une concentration accrue. - Maliverney, J.
Francúzsky vývoz je silne koncentrovaný, čo sa zvyšovalo od r. 1980. Vývozných podnikov je menej, ale vyvážajú viac. Najväčší pokles vývozu vykazujú tie podniky, čo predávajú 20-60 perc. výroby. Malé a špecializované vývozné podniky naproti tomu zlepšili svoje postavenie vo vývoze. Príloha obsahuje charakteristiku veľkých kontraktov francúzskych vývozných podnikov.