Model oddzialywania wahan dochodów eksportowych na wzrost gospodarczy krajów rozwijajacych sie. - Rynarzewski, T.
Vznik a cieľ modelu. Jeho predpoklady. Následky výkyvov vývozných príjmov na rôzne sféry. Empirická verifikácia hypotéz negatívneho vplyvu nestability vývozných príjmov na hospodársky rozvoj. Metodika verifikácie. Interpretácia výsledkov. Porovnanie s inými výskumami.