Nové podmienky a prostredie pre zahraničné investície v Poľsku. - Gwiazda, A.
Analýza dôsledkov doterajšej štabilizačnej politiky v Poľsku. Údaje o štruktúre podnikov so zahraničnou účasťou (joint ventures) podľa objemu zahraničného kapitálu. Geografická štruktúra joint ventures (23 krajín) fungujúcich v Poľsku.