Zahraniční přímé investice v ES. - Tikal, S.
Predpokladaný ďalší vývoj zahraničných priamych investícií v členských štátoch ES. Doterajšia úprava zahraničného investovania na úrovni ES. Prístupy členských štátov ES k usadzovaniu podnikov z nečlenských štátov. Jednotný vnútorný trh ES a prístup k podnikom z nečlenských štátov. Determinanty priamych zahraničných investícií.