Nemzetközi Valuta Alap 1991-es éves jelentése. Sajtóösszegzés.
Aktíva, úvery, nové zmluvy Medzinárodného menového fondu (MMF) v roku 1991. Rast počtu krajín spolupracujúcich s MMF a nárast požiadaviek na finančné kvóty MMF. Pokles tempa ekonomického rastu r. 1990 a MMF. Prehľad činnosti a stavu MMF v r. 1990/91. Vývoj zadlženosti a stratégia MMF. Finančné podpory MMF členským krajinám. Otázky obchodnej politiky. Finančné nástroje a politika MMF.