Projekty Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD). - Zahradník, Petr
Programové priority EBRD: infraštruktúra, finančný sektor, súčasný súkromný sektor. Podpora: zahájenie privatizácie, reštrukturalizácie priemyselného sektora, povzbudenie priamych zahraničných investícií a technickej pomoci, profesionálny výcvik a poradenské služby.