Camdessus foresees prosperity, if all nations cooperate.
Výber z referátu ústredného riaditeľa MMF Rade pre svetové záležitosti v San Diegu 5.3.1992. Výzva k medzinárodnej spolupráci na prekonanie prechodných ťažkostí v rámci celého sveta. Globálne problémy: obchodný protekcionizmus a nerovnováha medzi projektovanými úsporami a uvažovanými investíciami. Prehľad rozvoja svetového obchodu s ohľadom na postup jednotlivých skupín štátov. Možnosti korekcie trendov v globálnych úsporách. Situácia v USA, daňovníctvo, štruktúrne reformy.