Hospodářské vztahy ČSFR - Španělsko. - Beneš, V.
Zmluva o priateľských vzťahoch a spolupráci z novembra 1991 a zmluvne právna úprava hospodárskych vzťahov. Netradičné formy hospodárskej spolupráce. Prehľad konkrétnych uskutočnených i plánovaných podujatí. Štatistické údaje o vývoji vzájomného obchodu.