ČSFR a Evropská aspolečenství. K podpisu asociační dohody mezi ČSFR a ES. - Schmied, O.
Ilustračné štatistické údaje o vývoji vzájomného obchodu medzi ČSFR a ES za roky 1985-1991. Podmienky, za ktorých bola asociačná dohoda podpísaná. Stručný popis dohody. Niektoré praktické dôsledky dohody a možné perspektívy.