Ekonomičeskoje sotrudničestvo černomorskich stran. - Bleda, T.
Skúsený turecký diplomat prispieva k vypracovaniu projektu hospodárskej spolupráce krajín čiernomorského regiónu. Už nie národný štát, ale región sa stáva rozhodujúcim faktorom medzinárodnej spolupráce - a to nielen v Európe, ale na celom svete. Každé hospodárske zoskupenie má nevyhnutne i určitú stránku politickú.