Evropská ekonomická oblast. - Tikal, S.
Základná informácia o Európskej ekonomickej oblasti (EEO), ktorá bola zriadená dohodou medzi Európskymi spoločenstvami a štátmi Európskeho združenia voľného obchodu dňa 22.10.1991, a vstúpi do platnosti najskôr 1.1.1993. Príčiny a história vzniku. Vecné problémy a inštitucionálno-právne otázky. Perspektívy EEO.