Německo: pomůže řízení k druhému zázraku?
Prechod k trhovej ekonomike v bývalej NDR sa vyznačuje mnohými zložitými problémami. Východonemecká ekonomika sa po zlúčení prakticky zrútila. Západonemecký systém a štýl riadenia však ostávajú platnými modelmi pre nové demokratické vlády strednej Európy. Západní Nemci nazývajú svoj model Soziale Marktwirtschaft - sociálno-trhová ekonomika. Charakteristika tohto systému. Problémy, ktoré sa musia vyriešiť aby sa NDR zapojila do tohto systému.