SBSE posle Paríža. - Acimovic, L.
Zmeny vo východnej Európe v r. 1989 podstatne zmenili vzťah tamojších štátov ku KBSE a tým aj úlohu a postavenie Helsinského procesu. Význam reorganizácie KBSE a vzniku sekretariátu v Prahe. Úvahy o možných smeroch vývoja integračného procesu v Európe, najmä budúce vzťahy medzi KBSE a Európskym spoločenstvom.