Vyhlídky ES do roku 1992. - Bayer, A.
Problémy, pred ktorými stojí ES v roku 1992. Hospodárska obnova. Štatistické údaje o reálnom raste hrubého národného produktu viacerých štátov v roku 1992. Rokovania G7 a uruguajské kolo GATT. Stav prác na tvorbe jednotného trhu. Nové štáty v Európe a rozšírenie ES.