Šance dané asociační dohodou. - Drábek, Z.
Rozhovor so zmocnencom ministra hospodárstva ČSFR o hlavných zásadách dohody o pridružení ČSFR k ES a o predpokladoch jej uvádzania do praxe. Hlavné body dohody. Možnosti využitia asymetrie dohody, úlohy a možnosti podnikov. Faktory, ktoré môžu obmedziť využívanie dohody.