Ako zdokonaliť správne konanie. - Gašpar, M.
Dve cesty zdokonalenia správneho konania v súčasnosti: na báze zdokonalenej právnej regulácie (novela, či zákon) a na základe zdokonalenia v rámci danej právnej úpravy. Tri spôsoby zdokonalenia v rámci danej právnej úpravy: zdokonalenie realizáciou práva, uplatňovanie metód predbežného preverovania individuálnych rozhodnutí a uplatňovanie metód následnej kontroly.