O voľbách do Federálneho zhromaždenia. Zákon FZ ČSFR z 29. januára 1992
Základné ustanovenie. Volebné územia. Zoznamy voličov a voličské preukazy. Volebné orgány. Prerokovania kandidačných listín. Hlasovanie. Zistenie a vyhlásenie výsledkov volieb. Opatrenia na zabezpečenie volieb. Prechodné a záverečné ustanovenia.