Rovnosť volebného práva. - Kresák, P.
Pokračovanie konzultácií o volebných systémoch a volebnom práve. Cieľ zásady rovnosti. Aplikácia zásady vo vyspelých demokraciách. Obsah pojmov "volebná geometria" a "volebná aritmetika".