Zákon o voľbách. - Pavlíček, V.
Prvý článok zo seriálu venovaného výkladu zákona o voľbách. Charakteristika prípravy volebného zákona v r. 1990 a sporných otázok. Nové úpravy: uzatváracia klauzula pre volebné koalície, prípady nastúpenia náhradníkov pri rozpustení politickej strany, nové ustanovenia vyplývajúce z tzv. lustračného zákona a z Listiny základných práv a slobôd.