O niektorých otázkach novely Trestného zákona. - Čič, Milan
Problematika zásadnejších zmien vo všeobecnej časti Trestného zákona. Najdôležitejšia zmena sa týka ustanovenia o nepríčetnosti. Ďalšia zmena zavádza zahladenie odsúdenia peňažitého trestu a zahladenie odsúdenia trestu prepadnutia veci. Iné zmeny upravujú ochranné liečenie, práva na ľudský život, výšky škody, definície vlámania atď.