Sociálna služba pre spoločnosť. - Posluch, K.
SNR schválila 29. januára 1992 zákon o Zbore väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky. Nedostatky starej právnej úpravy postavenia a činnosti Zboru nápravnej výchovy SR. Charakteristika komplexnosti novej úpravy a jej významných prvkov.