K novele Občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Objasnenie problematiky nadobúdania vlastníctva. Úprava vlastníctva bytov a nebytových priestorov. Možnosti predaja bytov. Právna úprava nadobúdania vlastníctva k nehnuteľnostiam. Čiastočne nová koncepcia vydržania k nehnuteľnostiam. Staronové nadobúdacie dôvody vlastníctva zaradené do novely a to spracovanie cudzej veci. Zmeny v oblasti spoluvlastníctva a spôsobu spolurozhodovania vlastníkov podľa veľkosti podielov.