K novele Občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Právna úprava zrušenia osobného užívania bytu. V starej úprave dôvody pre zrušenie práva osobného užívania nezohľadňovali práva vlastníka a jeho blízkej rodiny. Nová úprava však musela vychádzať zo skutočnosti, že dosiaľ neexistuje slobodný trh bytov. Novela nahradila právo osobného užívania nájomným právom. Novela ruší aj zákon o hospodárení s bytmi. Vlastník domu bude sám rozhodovať o tom, s kým uzavrie zmluvu o nájme bytu.