K novele Občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Novela Občianskeho zákonníka mnohé ustanovenia ruší a vynecháva, prináša však nové ustanovenia. Významné je ustanovenie o osobnom užívaní bytov, ktoré upravuje novým spôsobom práva majiteľov domov a nájomníkov.