K novele občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Problematika nájomného, náhradného bytu, náhradného ubytovania a prístrešia. Určenie výšky nájomného. Úprava prechodu nájmu bytu v prípade smrti doterajšieho nájomníka. Prípady zrušenia nájomného pomeru zo strany prenajímateľa.