K novele Občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Pokračovanie objasňovania záväzkovoprávnych vzťahov. Úprava zodpovednosti za právne závady v novele Občianskeho zákonníka ( 503). Nová koncepcia zmeny v obsahu záväzku. Podrobnejšia úprava zabezpečenia záväzkov. Nový obsah osobitnej časti záväzkového práva. Zmeny v oblasti zodpovednosti za škodu. Zodpovednosť za neoprávnené obohatenia.