Nové právní předpisy.
Stručný prehľad právnych predpisov, počnúc zákonom 530/1991 po zákon 578/1991: dovozná daň a prirážka, zákon o účtovníctve, o niektorých daňových úľavách, doplnenie občianskeho zákonníka, štátny rozpočet federácie na rok 1992. Niektoré zákony, platné v ČR.