Regulace nájemného z nebytových prostor. - Císař, J.
Kritika určovania nájomného z nebytových priestorov, osobitne obecných zastupiteľstiev, ktoré môžu v prípade atraktívnejších objektov, alebo objektov s výhodnejšou polohou, určovať výšku nájomného bez obmedzenia.