Ekonomika, právo a politika v USA. - Rusek, Antonín
Charakteristika právnych mechanizmov zaručujúcich plnenie hospodárskych záväzkov vyplývajúcich zo súkromných kontraktov, nezávislosti legislatívnych inštitúcií, systému rozdelenia moci a významu koncepcie Administratívnej služby (Civil Service).