Obchodní právo a úpravy majetkových vztahů. - Stuna, S.
Univerzálna úprava vlastníckeho práva a zmluvný princíp ako kľúčové inštitúty súkromného práva. Problémy, vyplývajúce z nedostatočného právneho vedomia. Formy vlastníckeho vzťahu a obchodné právo. Súvislosť obchodného zákonníka s inými zákonmi. Význam obchodného zákonníka pre zahraničných podnikateľov v ČSFR.