Obchodní závazkové vztahy. - Bernat, F.
Prehľad a stručný popis všeobecných ustanovení o obchodných záväzkových vzťahoch v novom obchodnom zákonníku. Záväzné (kogentné) a ostatné (dispozitívne) ustanovenia.