Obchodné spoločnosti a družstvo. - Dědič, J.
Objasnenie druhej časti Obchodného zákonníka platiaceho od 1. januára 1992. Druhá časť Obchodného zákonníka obsahuje právnu úpravu obchodných spoločností a družstva. Definovanie obchodnej spoločnosti. Príprava a vznik obchodnej spoločnosti. Imanie obchodnej spoločnosti. Zánik spoločnosti. Druhy obchodných spoločností.