Obchodné záväzkové vzťahy. - Dědič, J.
Objasnenie všeobecných otázok tretej časti Obchodného zákonníka, obchodno-záväzkových vzťahov. Určenie obsahu obchodno-záväzkových vzťahov. Vzťahy, ktoré sa riadia Občianskym zákonníkom a vzťahy, ktoré sa riadia Obchodným zákonníkom. Spôsoby zániku záväzkov. Úprava dôsledkov porušenia zmluvných povinností, náhrady škody a premlčania.