Podnikatelské subjekty z hlediska přechodných ustanovení obchodného zákoníku - Dědič, J.
Informácia o ustanoveniach obchodného zákonníka o tvorbe rezervných fondov. Prehľad právnických osôb, u ktorých zákon vyžaduje prispôsobenie novej úprave, a spôsob prispôsobenia u každej z nich. Stanovisko redakcie: obchodný zákonník v tejto oblasti nevyžaduje nijaké zmeny, ale niektoré jeho ustanovenia sú rozporné.