Právna úprava postavenia podnikateľov. - Dědič, J.
Problematika úpravy konania, ochrany obchodného tajomstva, podnikania zahraničných osôb v ČSFR, úpravy obchodného registra, úpravy účtovníctva, hospodárskej súťaže a ochrany pred nekalou súťažou podľa Obchodného zákonníka platiaceho od 1. januára 1992.